Výrobna těstovin ve Šternberku
Delikátní těstoviny z věrovanské mouky
Jestli vám chutná domácí chléb z věrovanské mouky, tak počkejte, až ochutnáte delikátní krátké i dlouhé těstoviny, které z ní vyrábíme ve vlastní výrobně ve městě Šternberk nedaleko Olomouce. Na výběr máte bezvaječné, vaječné a nově i semolinové těstoviny. Denně z plně automatizovaného provozu distribuujeme do celé republiky 25 – 30 000 sáčků domácích těstovin z Moravy.
Proč jsou naše těstoviny tak delikátní?
- Jejich základem je věhlasná výběrová mouka z Věrovan.
- K výrobě používáme tajnou tradiční rodinnou recepturu.
- Zpracováváme je špičkovou technologií PAVAN z Itálie.
- Výrobou těstovin se zabýváme více než 14 let.
Od roku 2004 společnost začala s výrobou krátkých těstovin.
Celá výrobna je nově umístěna ve městě Šternberk, kde jsme otevřeli úplně nový provoz pro výrobu.
Technologie výrobny je plně automatizována až na konečné balení, kde se provádí plnění, buď to ručně do svařených pytlíků nebo průmyslovou baličkou do klasických 500g sáčků.
Těstoviny jsou vyráběné z těstárenské polohrubé mouky.
Vyrábíme celou škálu těstovinových výrobků – bezvaječné, vaječné i semolinové těstoviny.
Dnes jsou na trhu těstoviny distribuovány pod značkou MALITAS.